Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Волонтерська допомога з Польщі: що отримають ЗСУ

Волонтери невтомно продовжують допомагати Збройним силам України. Небайдужі поляки виділили амуніцію та гуманітарну допомогу для військовослужбовців з Городенківської ТГ, що воюють на передовій. Не оминули і вимушено переміщених осіб.

Що, куди та скільки? Знає Інформатор.

Військовослужбовці отримають амуніцію: тактичне взуття, каски, павербенки, куртки-дощовики та багато іншого. Її видали родичам захисників, які передадуть все на позиції.

Окрім військовослужбовців, допомогу отримають і вимушено переміщені особи. Фонд Mіжнародної Солідарності (Республіка Польща) надав Городенківській громаді медичне обладнання та ліки (дефібрилятори, шприци, ін’єкційні голки, системи та стійки для крапельниць), їжу (крупи, макарони, борошно, цукор, консерви, дитяче харчування), а також засоби особистої гігієни (шампуні, пральні порошки, мило і т. д.).

Будь-яка допомога зараз на вагу золота, тож давайте брати приклад з волонтерів: готуймо для військовослужбовців їжу, не забуваймо донатити та плести сітки. Пам’ятаймо, що ми п’ємо каву завдяки їм.

Читайте також: Швейцарія передала допомогу для переселених в Коломию.

Христина Бойчук

Нагору