Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Антиінстаграмна соцмережа обігнала в рейтингу ТікТок

Як ми вже звикли до ідеальних фото з Інстаграму, вдалих ракурсів у ТікТок, відретушованої шкіри, відсутності будь-яких недоліків, правда ж? Але з 18 липня все змінилось: додаток BeReal, який орієнтований на популяризацію себе справжнього, б’є всі рекорди по завантаженнях і тримається на першому місці вже понад тиждень.

Більше деталей читайте на Інформаторі.

Додаток BeReal – це справжня знахідка та геніальний витвір, розроблений компанією Алексіса Барреата у 2020 році. Суть поглягає у тому, що в будь-який час дня на телефон приходить сповіщення зі словами “зроби фото за 2 хвилини” і опублікуй в мережі. Якщо не встиг – на тебе чекає “кара”: титул ганьби BeReal. Також зникає функція перегляду світлин друзів.

BeReal було встановлено понад 20 мільйонів разів. Ключова аудиторія (35%) базується у США, далі Великобританія (17%) та Франція (10%).

Якщо ви захотіли завантажити додаток, але не вдалось – це нормально. Через великий попит та активність користувачів, програма підвисає. Це ненадовго і не вперше. Такі ж проблеми були з Інстаграмом та Твіттером в період їхнього розвитку.

Читайте також: Українська мова в соцмережах. Що змінила війна?

Христина Бойчук

Нагору