Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Автомийки Коломиї | де помити машину власноруч

Дбайливі господарі автівок часто шукають хорошу мийку для своїх красунечок. Та й взагалі, сам процес ніби справжній ритуал. Тому ми вирішили пошукати автомийки самообслуговування у нашому місті. Відтак знайшли 6 таких сервісів у різних куточках Коломиї.

Інформатор ділиться добіркою з вами.

Автомийки самообслуговування розташовані в різних частинах міста, що є досить зручним для користувачів. Вони відрізняються між собою за кількістю відділень, кольором пін, кількістю пилососів і т. д.

Ціну за послугу ви регулюєте самостійно: все залежить від кількості етапів миття.

1. Автомийка Lux Wash 24 на Карпатській, 87. Тут є два типи пін: активна та Luxano, осмос, тепла та холодна вода, а також процедура “чорніння коліс”. До того ж на території є кілька пилососів.

 2. Автомийка Sam Was, вулиця Симона Петлюри, 74. З послуг можна виділити воскування, полірування. Є активна піна, а також 2 пилососи.

3. Автомийка самообслуговування на вулиці Івана Мазепи, 210. Тут є засіб від комах, віск, активна піна та осмос. Також на території знаходиться 2 пилососи.

4. Автомийка Eco Profi на вулиці Івана Мазепи, 303. Тут є холодна та тепла вода, активна піна, віск і один пилосос.

5. Автомийка Lux Wash на вулиці Богдана Хмельницького, 2Д. Тут є два типи пін: активна та Luxano, осмос, віск, тепла та холодна вода, а також процедура “чорніння коліс”. На території є кілька очисників з функцією парфуми для авто і багато інших.

6. Автомийка De Wash на Симона Петлюри. На цій мийці є два типи пін: звичайна та рожева, віск, осмос. Також один пилосос.

Читайте також: Ціни на АЗС Коломиї 30 липня.

  Христина Бойчук

Нагору