Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Відпочинок на природі: локація для пікніка неподалік Коломиї

Пилюка, шум, сигнали автівок та люди, які вічно кудись поспішають. Буває, що все це так набридає. Хочеться чкурнути подалі від міста та відпочити в приємній компанії посеред лісу. І таке місце є неподалік Коломиї. Чудово підійде для короткого відпочинку після робочого дня. Проте є одне “але”. Яке саме – читайте в кінці матеріалу.

Інформатор продовжує шукати місця для відпочинку та відновлення.

Цього разу місце для тихих посиденьок ми знайшли в за 7 км від нашого міста. Тут можна посмажити шашлик, прогулятися лісом та пограти з дітьми. На території зони відпочинку є альтанка, яка одночасно може вмістити до 10 людей.

Також читайте: Відпочинок неподалік Коломиї | горбиста Марківка

Це місце для відпочинку розташоване в лісі між селами П’ядики та Годи-Добровідка. Воно знаходиться за кілька метрів від автомобільної дороги “Коломия-Тлумач”. Автомобілем туди можна добратися менше, ніж за 10 хв. Також ви можете сісти на будь-який автобус, що їде в тому напрямку.

До теми: Мандруємо Прикарпаттям: П’ядики – село з гонором й історією

Ми дізналися, що проводиться реконструкція цієї зони відпочинку. Але не було би так сумно, якби це місце було прибраним. Відпочивши на природі, хтось залишив за собою сміття. Пляшки, одноразовий посуд, обгортки – все скинули на купку просто біля дерева. Таким відпочивальникам варто задуматись, як неприємно поїхати на природу, а натомість зустріти гору сміття своїх попередників.

Бережіть природу, прибирайте за собою сміття, а вирушайте на відпочинок, поки погода дозволяє.

Раніше ми писали: Що взяти для відпочинку на природі та скільки це коштуватиме?

Ольга Пукавчук

Нагору