Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Нічна стрілянина в Сопові: троє людей в лікарні

Минулої ночі у селі неподалік Коломиї двоє п’яних чоловіків влаштували стрілянину та поранили ножем дівчину та чоловіка.

Пише Інформатор.

Ввечері 31 липня місцевий мешканець повідомив поліцейським, що у селі Сопів відбулася бійка із застосуванням ножа та травматичного пістолета.

Як з’ясувалося, 31-річний чоловік разом з приятелем приїхав до колишньої дружини, яка перебувала у знайомих. Вони почали сваритися. Далі мужчина почав все трощити, а потім напав з ножем на свою 29-річну колишню.

Знайомі жінки та друг нападника не стали стояти осторонь. Приятель чоловіка дістав предмет схожий на травматичний пістолет, почав стріляти в людей і поранив трьох. Відтак, 54-річна жінка отримала вогнепальне поранення, а 29-річна дівчина та ще один 33-річний чоловік – ножові. Потерпілих доставили до місцевої лікарні. Нападники сіли в автівку та втекли, але через кілька хвилин їх затримали.

З місця події правоохоронці вилучили предмет, схожий на травматичний пістолет, набої та ніж. Автомобіль нападників вилучили та відправили на спеціальний майданчик.

Правопорушникам загрожує максимальне покарання до 7- ми років ув’язнення.

Ольга Пукавчук

Нагору