Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломийська ліцеїстка склала мультитест з найвищим результатом

Коломийська учениця ліцею №4 Наталя Палагнюк склала мультитест з трьох дисциплін і отримала максимальні бали.

Інформатор розпитав, в чому секрет таких високих результатів.

600 балів. Такий результат мультитесту коломийської учениці Наталі Палагнюк, яка щойно закінчила ліцей №4.

Дівчина складала іспит з історії, української мови та математики. Кожен – на максимальних 200 балів.

На 35 питань з історії України Наталя витратила 8 хвилин. Більше часу пішло на складання тесту з української мови – майже 20 хв. А от з математикою найважче: цілих 40 хвилин мозкового штурму.

Спитаєте, як це можливо. А секрету нема.

“Для того, аби добре здати тестування, потрібно системно вчитися. І то не напередодні, а кілька років перед тим. Звісна річ, наука від вчителів зіграла вирішальну роль, адже вони дають основу!” – каже Наталя Палагнюк.

Окрім навчання в школі дівчина поглиблювала свої знання на додаткових заняттях. Зокрема відвідувала репетиторство з української мови та історії.

А от математику й не планувала складати, таке рішення було вимушеним, бо змінили вимоги вступу. Проте вчитель дала ґрунтовні знання, за це дівчина дуже вдячна.

Зараз дівчина готується до вступу до Львівського національного університету ім. І. Франка на факультет міжнародних відносин на спеціальність “Міжнародне право”.

Бажаємо Наталі та усім випускникам нашої громади успішного вступу в омріяні вузи, адже їм доводиться вступати в доросле життя у такий складний час і те, що вони не розгубилися і взялися до науки в часі війни – це вже велика перемога.

До теми: Мультитест на 594 бали: випускниця з Ковалівки отримала чудові результати

Наталка Сандецька

Нагору