Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Благодійний концерт оперних співаків у “Соколі” | анонс

Коломийська мала філармонія “Сокіл” 16 вересня вражатиме своїми мистецькими заходами. На наступний тиждень відбудеться благодійний концерт оперних співаків, який перенесли з 20 серпня через жалобу у місті. 

Більше деталей про захід та артистів розповідає Інформатор з посиланням на публікацію Коломийської малої філармонії.

Софія Соловій – оперна співачка (сопрано), лауреатка 15-ти міжнародних вокальних конкурсів в Італії, Австрії, Польщі, Німеччині та Канаді. За час своєї творчої кар’єри виконала близько 40 оперних партій у різних куточках світу: Відні, Римі, Мадриді та інших містах.

Є солісткою Львівської національної філармонії імені М. Скорика,  а також солісткою Львівської Національної Опери ім. С. Крушельницької. У 2021 році стала викладачкою Львівської національної музичної академії імені М.В. Лисенка та Львівського державного музичного ліцею імені С. Крушельницької.

Микола Губчук – оперний співак (баритон). У 2005 році закінчив Львівську національну музичну академію імені Миколи Лисенка. Протягом 8 років був солістом Національної опери України.

З 2014 року гастролював світом: співав у Відні в Шуберт залі, у Мюнхені в Геркулес залі, у Кьольнській філармонії, в Геванд хаузі у Ляйпцігу, а також у Берліні, Гамбурзі, Гданську, Варшаві, Празі та ін. Працював в Макао та Гонг-Конзі.

З початку війни працює сценічним директором Коломийської малої філармонії.

Партію фортепіано виконуватиме Заслужена артистка України Наталія Пелех.

Початок концерту 16 вересня о 18:00.

Деталі за телефоном: 0989412394.

До теми: Моновистава “Квітка Ностальгії” у “Соколі”

Христина Бойчук

Нагору