Інформатор Коломия

ІСТОРІЯ КОЛОМИЇ

“Воюю за спокій трьох своїх дітей” | історія військового десятки

Анатолій Рюхін – багатодітний батько, молодший сержант, гранатометник. Тоха – так звучить його позивне – міг бути поруч з дітьми вдома, але це не про нього. На передовій він захищає країну і розповідає свою історію.

Дізнався Інформатор із фейсбук-сторінки 10 ОГШБ.

“Досвідченого та зосередженого воїна видає погляд. Б’ється вперто та впевнено. Щодня”, – так Анатолія описують у дописі.

Незважаючи на звільнення від військової служби та можливість бути вдома з дітьми, Тоха пішов на передову, де відпрацював за призначенням не один важкий бій.

“За плечима – два роки АТО. Нині вже шостий місяць повномасштабної війни. Кривавої та жорстокої. Тут я втрачаю найкращих друзів. Але й здобуваю віру в мир та спокій навколо”, – каже Анатолій.

Холоднокровний професіонал своєї справи успіхами в битвах вихвалятися не буде. Просто мовчки збирає сили для чергового виїзду, який наблизить основну перемогу.

“Хай би вже швидше війна закінчилася. Хай би нам вдалося нарозумити того нелюда путіна, – зауважує “Тоха”. – Так хочеться спокою. Й у мирній Україні виховувати своїх любих діток”. Їх у військового троє: двоє синочків та донечка, які щодня розмовляють з татом. Вони знають, що Україна в надійних руках.

До теми: Про кохання в часі війни

Христина Бойчук

Нагору