Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї тих, хто схоче вчитися дистанційно, переведуть в інші класи

Батькам коломийських школярів прийшли листи від адміністрації із вимогою написати заяву усім, хто обирає дистанційну форму навчання. А також попередили: у них буде інший клас, інший вчитель, а може й навіть інша школа.

Повідомляє Інформатор.

Наразі в Україні не передумали запускати очне навчання 1 вересня, хоча тільки 40% шкіл країни готові забезпечити необхідні умови в часі повітряної тривоги.

До теми: 64% батьків Прикарпаття проти очної форми навчання

Тим часом в Коломиї щодо стану готовності ще нема чіткої статистики, але вже визначилися із умовами.

Відтак у батьківські чати від адміністрації надійшла інформація, що за дистанційної форми навчання дитину переведуть в інший клас, а можливо й іншу школу.

“Слава Україні! До уваги батьків, які виявили бажання перевести свою дитину на дистанційну форму навчання на час воєнного стану! Просимо сьогодні написати відповідну заяву і кинути фото у Viber. Доводимо до вашого відома, що вашу дитину буде переведено в інший клас, який буде сформовано відповідно до заяв батьків на дистанційну форму навчання. В даному класі викладатимуть інші вчителі та буде призначено нового класного керівника. Такий клас може бути сформований з учнів різних шкіл”, – йдеться у повідомленні.

Наразі Інформатор чекає офіційного роз’яснення щодо такої заяви від управління освіти Коломийської міської ради.

До теми: Новинки 1 вересня: на місяць довше вчитися і 4 форми навчання на вибір батьків

Нагору