Інформатор Коломия

АВТО

Як правильно і швидко помити машину на автомийці

Водії люблять доглядати за своїми ластівочками і красунями. Вже пройшов той час, коли люди тягнули шланг і під власним будинком намагалися хоча б якось помити свій автомобіль. На щастя, вже все автоматизували і можна у будь-якому куточку міста знайти мийку із самообслуговуванням. Це дозволяє взяти все під свій контроль і зекономити свій час та фінанси.

Інформатор вирішив на власному прикладі показати скільки обійдеться комфортне миття машини та як правильно це робити.

З чого розпочати ?

Спершу треба під’їхати в так званий “бокс” де і буде все відбуватися. Далі внести необхідну суму у термінал. Наперед забіючи нам вистачило 50 гривень, для того, щоб це зробити якісно.

Розпишемо по пунктах:

1. Ополіскуємо авто звичайною водою, якщо вона дуже брудна. Якщо не дуже, то переходимо до наступного пункту.

2. Нажимаємо на активну піну і наносимо її на машину. Важлива деталь! Її потрібно наносити знизу вверх змійкою, щоб бруд краще відходив.

3. Коли ми це зробили, то потрібно трохи почекати (2- 5 хвилин в залежності від ступеня забруднення). У більшості випадків компоненти піни самі розчиняють забруднення, але якщо залишилися небажані плями, то можна скористатися губкою.

4. Після того як мийний засіб стече його потрібно змити з поверхні машини звичайною водою. Тут також є важливий нюанс, шланг потрібно тримати під кутом 45° і змивати зверху вниз.

5. Якщо є сезон дощів, або ви хочете продовжити чистоту вашого автомобіля від води, то рекомендуємо нанести віск. Тут обмежень немає.

6. Далі необхідно знову змити все водою і повитирати все сухою ганчіркою.

Рекомендація від нас. Ви можете вносити всю суму і потім розприділяти свій час. Наприклад натискаємо на піну намилили нею всю машину, далі нажимаємо на паузу. Беремо інший шланг і змиваємо водою. Не забувайте, що можна скористатися паузою, це зекономить ваші гроші.

Якщо ви скористаєтеся один раз мийкою де є самообслуговування, то іншою більше не захочете . Перевірено!

Дивіться відео як зробили це ми.

Вікторія Ровенчук

Нагору