Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Увага небезпека: у Коломиї осипаються фасади будинків та сходи

Іноді ми й не помічаємо, як втомились наші будинки, як потріскали балкони і безнадійно роздробилися сходи в громадських місцях. І все це становить небезпеку для наших пішоходів.

Інформатор продовжує відслідковувати ситуацію на вулицях нашого міста. І цього разу звертаємо вашу увагу на три локації.

Перший небезпечний момент – фасад цоколя будинку біля площі Героїв, що по вулиці Січових Стрільців. Штукатурка тримається на чесному слові й будь-якої миті може осипатись масивною плитою просто на пішоходів.

Трохи далі вулицею по іншій стороні біля 9-типоверхівки, мов більмо в оці, роками руйнується підвищення до міської аптеки, З чотирьох сходових, якими можна дістатися комунальної установи тільки одна не становить небезпеки. Інші ж роздроблені, з опалими боковинами і цілком небезпечні для користування.

Така ж (чи навіть гірша) ситуація на сходовій на проспекті Грушевського, що навпроти Михайлівського собору. Плити відпадають, а сходи розкришуються. За понад 40 років експлуатації ці конструкції перетворилися на аварійні бетонні одоробла, які не тільки спотворюють Коломию, але й загрожують безпеці пішоходів.

Звертаємось до управління комунального господарства із закликом звернути увагу на ці проблеми міста і привести до ладу ці місця.

До теми: Краса Коломиї, або “Обережно, пані, щоб на Вас не впав балкон”

Нагору