Інформатор Коломия

ТРЕШ

50 тис грн за неіснуючий одяг | поліцейські спіймали шахрайку

Поліцейські повідомили про підозру 22-річній коломиянці, яка ошукала людей з різних областей України на близько 50 тис грн. Схема проста: у її онлайн-магазині люди робили замовлення і оплачували його. Згодом шахрайка блокувала покупців. Звісно ж, ніякого товару вони не отримували.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Управління поліції області.

У ході слідчих дій було встановлено, що мешканка Коломиї створила у соціальній мережі декілька фейкових сторінок, де виставляла на продаж речі. Щоб привернути увагу покупців, дівчина пропонувала акцію: купляєш одну річ – інші дві у подарунок. Проте була умова – повна передоплата.

Отримавши кошти, аферистка блокувала користувачів, а товар клієнти так і не отримували. Жертвами шахрайки стало понад чотири десятки громадян із різних областей України.

Під час санкціонованого обшуку, в місці проживання жінки, було вилучено банківські картки та сімки, кілька смартфонів та інші речові докази.

Шахрайці повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді до восьми років позбавлення волі. Невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Більше того – зараз поліцейські перевіряють причетність жінки до вчинення аналогічних злочинів на території області.

Процесуальне керівництво здійснює Коломийська окружна прокуратура.

 

 

 

 

 

 

 

\\\\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До теми: Шахрай вдавав представника банку і виманив 120 тис грн у прикарпатця

Христина Бойчук

Нагору