Інформатор Коломия

ГРОШІ

Схеми тривають: Кузня і ФОП Аннюк виграли тендер ще на 205 тис грн на рекламні тумби

Ви думали, що непрозорий тендер на 600 тис грн на металеву писанку це єдиний випадок? Аж ні. Міська влада пішла далі. І за два дні після скандалу знову відбувся тендер. Тепер на виготовлення рекламної тумби, вартістю 205 тис грн.

Інформатор продовжує відслідковувати порушення тендерних закупівель владою Коломиї.

Поки коломияни бунтували проти писанки на кільцевій, караван йшов своєю чергою. Вочевидь, обурення жителів міста ніхто всерйоз не сприйняв. Адже прямо під час скандалу міська рада провела ще один тендер і докупила за наші гроші ще три яйця.

Діяли за старою схемою: на участь в тендері подалися знову два претендента: ФОП Ольга Аннюк (представник і контактне лице “Кузні”) та, власне, ТОВ “Кузня”. І це знову порушення процедури закупівель, тому що на торгах мають бути заявлені два різні претендента, а не той самий.

Вартість робіт – 205 тис грн. Як і у випадку з писанкою на кільцевій біля автостанції, Ольга Аннюк запропонувала трохи менше: аж 6 гривень зекономив цей тендер для міста. Коли купляли оглядовий майданчик, то ціну з 600 тис грн збили на 23 гривні, проте цього разу, вочевидь, вирішили сильно не розганятися. І так зійде.

До теми: Виграв не той, хто переміг | Що не так з тендером на закупівлю яйця за 600 тис грн

 

Нагору