Інформатор Коломия

ГРОШІ

Скільки коштує валюта в обмінниках Коломиї 26 серпня?

Минув майже місяць з того часу, як Нацбанк заборонив обмінникам виставляти табло із курсом валют. Тому багато коломиян вже й не мають уявлення, який сьогодні  актуальний курс долара та євро.

Інформатор пройшовся центром міста та розповідає по чім іноземна валюта 26 серпня та чи дотримуються обмінники постанови НБУ.

В обміннику на вулиці Вагилевича (навпроти магазину “Коломийчанка”) стенд із курсом валют можна побачити у приміщенні. Долар та євро тут можна здати по 39,5 грн, а купити – по 40,70 грн.

Пункт обміну валют “Western Union” в магазині “Каштан” продасть вам 1 долар США по 40,90 грн. Проте здати тут долар не вийде – не приймають. Євро можна купити по 40, 60 грн.

В обміннику на площі Відродженні можна купити один долар по 40,80 грн, а євро – по 40,50 грн.

Всередині вже можна побачити курс купівлі іноземної валюти. Проте працівник повідомив, що приймають долари та євро дорожче.

Навпроти ратуші біля ювелірної фабрики “Столична” стоїть стенд із курсом валют. Там вказано, що купити євро можна по 40,60 грн.

В обміннику на стометрівці біля магазину “Ватсонс” за 1 долар пропонують 40,60 грн. А якщо хочете придбати, то доведеться заплатити 40,90.

На Січових Стрільців долар коломияни можуть здати по 40,30 грн, а купити – за 40,80 грн.

Пункт обміну напроти “Писанки” приймає долари по 40,20 грн, а продає по 40, 70 грн.

Ольга Пукавчук

Нагору