Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

6 автівок та понад 20 тис грн для захисників від Городенківської ТГ

Вчорашній день у Городенківській ТГ був дуже насиченим. Мало того, що під час футбольного матчу виручили понад 20 тис грн та 10 злотих, так ще й священники встигли освятити 6 автівок для наших хлопців. Найближчим часом вони відправляться до наших захисників.

Пише Інформатор з посиланням на допис Городенківської міської ради.

Вчора, 28 серпня, у Городенківській ТГ відбувся благодійний футбольний матч між командами ФК “Пробій” та ФК “Прикарпаття ЗСУ”. Поки спортсмени забивали голи, люди долучались до збору коштів для ЗСУ. Таким чином вдалось зібрати 21066 тис грн та 10 злотих, які перечислили на благодійний рахунок громади. Їх використають на потреби військових Городенківської ТГ.

Більше того, під час матчу, отці-декани Ігор Левицький, Богдан Мороз та отець Микола Вонсуль освятили 6 автівок для ЗСУ. Дві з них уже відправили на передову.

Придбати автомобілі допомогли підприємці, працівники міської ради та мешканці громади. Кошти на покупку транспорту складалися з одноденного заробітку працівників Городенківської ради, благодійних внесків мешканців Семаківського та Серафинецького старостинських округів та всіх небайдужих мешканців Городенківської громади, які долучилися до спільної справи у придбанні нашим військовим на передову.

Дякуємо всім небайдужим. Перемога близько!

До теми: Допомога ЗСУ від мешканців Городенківської ТГ

Христина Бойчук

Нагору