Інформатор Коломия

НОВИНИ

Ікру путіна замовляли? У Коломиї продають російську продукцію

Ранок для пана Василя був добрим. Він мав плани кінець дня відзначити смачною вечерею, а тому зайшов у супермаркет і купив баночку ікри. Аж тут вичитав, що продукт цей виготовили наші біснуваті сусіди.

Чим закінчилась справа знає Інформатор.

Щоб мати докази, пан Василь таки придбав цю ікру і зберіг чек. А потім подзвонив своїм друзям-активістам і викликав поліцію, аби з’ясувати, як на шостому місяці війни російські товари проникли в коломийські крамниці. Адже дата на упаковці стоїть за літо 2022 року, тобто цей продукт не міг бути завезений до війни.

Більше того, якщо відсканувати штрих-код, то вибиває іншу назву виробу: “Икра путина”.

Інформатор відвідав супермаркет на Січових Стрільців, де пан Василь придбав цю консерву. І правда – рівним рядочком у вітрині поряд з норвезькою та українською ікрою стоїть ікра із Сахаліну. Більше того, трохи дешевша від інших, а отже її куплятимуть.

Наші читачі повідомляють, що така ж ікра була у магазині на вул. Шевченка.

Сам пан Василь вдруге за сьогодні зайшов у магазин із поліцією. Правоохоронці склали акт і розбиратимуться із постачальником, звідки той притягнув до Коломиї продукцію ворога і куди ще цю путінську гидоту розвезли.

Сам покупець не втримався і плюнув на банку з ікрою, коли повертав її назад.

Продавчиня одразу ж прибрала ворожу продукцію з вітрини.

Інформатор закликає покупців Коломиї бути пильними при купівлі продукції, дивіться на штрих-код.

Товари виробництва рф в магазинах розпізнати дуже легко – вони промарковані штрих-кодом, що починається з цифр “46”. Діапазон цифр на початку коду може бути від “460” до “469”. Наші нові небрати-білоруси маркують свої товари цифрами “481”.

Чим закінчиться розслідування з путінською ікрою – читайте на сайті.

 

Нагору