Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Наніс ножове поранення жінці та доньці і втік | поліцейські спіймали чоловіка

Поліцейські затримали прикарпатця, який в ході сімейного конфлікту завдав ножового поранення дружині. Пізніше постраждала і його неповнолітня донька, бо стала на захист матері. Зрозумівши, що накоїв, чоловік втік з місця події. Наразі жінка перебуває у реанімації, життю дівчинки нічого не загрожує. 

Пише Інформатор з посиланням на Управління поліції області.

Зранку, 28 серпня, до Івано-Франківського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців одного будинку про те, що їхня сусідка кричить про допомогу. Прибувши на місце події, працівники виявили закривавлену жінку і поранену дівчинку.

Поліцейські провели слідчі дії та з’ясували, що між подружжям виник конфлікт, в результаті якого 47-річний чоловік наніс проникаюче ножове поранення жінці у живіт. На крик потерпілої прибігла її 15-річна донька і теж отримала ножове поранення. Дівчинка схопила 7-річну сестру та втекла з будинку. Пізніше від чоловіка вирвалась і сама потерпіла.

43-річну жінку прооперували, вона перебуває у реанімації. Життю дівчинки нічого не загрожує.

Оперативники провели пошукові заходи і спіймали чоловіка через декілька годин на вулиці Івано-Франківська. Йому повідомлено підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

До теми: У Коломиї чоловік вчинив словесний конфлікт з працівниками поліції

Христина Бойчук

Нагору