Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У вдови загиблого захисника відібрали землю в центрі Коломиї

Пані Марія Бобик не знає, що таке комфорт вже давно. Їхнє з чоловіком і донькою скромне помешкання на Валовій тісне, вологе і давно потребує ремонту. Туалет знаходився надворі. Але нещодавно і його відібрали.

До редакції Інформатора звернулася вдова загиблого Героя Володимира Бобика з проханням до коломиян допомогти відстояти її права.

Володимир Бобик 6 років боронив Україну. Скромна порядна людина, як міг дбав про сім’ю. В однокімнатній квартирі з ним проживала дружина і донька із синочком. Помешкання у старому фонді давно потребує капітального ремонту, але ж спромогтися фінансово на це родина не змогла. Волого, цвіль кутами, а туалет надворі.

І навіть це останнє у них відняли.

Минуло зовсім мало часу після смерті Володимира, як одного дня “широкі газди” приїхали і забрали вуличний туалет, бо мають якісь плани на цю землю.

“Пан Бортейчук і його дружина забирають землю, на якій знаходиться мій туалет. На якій підставі не кажуть”, – жаліється Марія Бобик.

Пані Марія звернулась до міського голови, але наразі її заклики ігнорують. Листи у вищі органи влади також досі без відповіді.

От і виходить, що по загиблому тільки церковні дзвони та патетичні промови, а допомогти чи захистити самотню жінку нікому.

Марія боротиметься далі. Вона таки пробуватиме вкотре потрапити на прийом до міського голови, що відновити справедливість. Що переважить – гроші чи повага до сім’ї  загиблого захисника – побачимо згодом.

Наталка Сандецька

Нагору