Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Відкриття виставки “Лінії життя” у Соколі

З приходом вересня хочеться милуватися осінньою природою, гуляти золотими парками та відвідувати витончені культурні заходи. А у коломиян буде можливість поєднати все і одразу, завітавши у Сокіл, де діятиме виставка “Лінії життя” Андрія Кутани.

Повідомляє Інформатор з посиланням на допис Коломия Культурна.

Андрій Кутана – художник, родом з Маріуполя, член Національної Спілки художників України. По закінченню навчання переїхав до Слов’янська.

Пан Андрій працює у різних жанрах – пейзаж, натюрморт, портрет. Для створення картин використовує різні засоби живопису – олію, акварель, акрил, сангину, вугілля, пастель.

“Люблю малювати природу в різних її проявах – від спокійно-задумливої барвистої осені до білосніжної аскетично-холодної зими.

Стан моєї душі та живописну манеру можу описати, як “імпресія”, тобто активне співчуття всьому, що відбувається, закоханість в природу та красу людини, емоційність та максимально щире відображення на полотні.

Джерелом натхнення для мене є не тільки неповторна природа рідного краю. Всі свої враження від подорожей по Україні та світу намагаюсь трансформувати у живописні образи. При написанні полотен використовую об’ємний пастозний мазок. Переважна сфера творчості – станковий живопис олією”, – пише сам художник.

Відкриття виставки відбудеться 3 вересня о 17:00. Локація – “Сокіл”.

Діятиме виставка з 3 до 16 вересня з 11:00 до 20:00.

До теми: Концерт симфонічного оркестру у малій філармонії | анонс

Христина Бойчук

Нагору