Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянин скаржиться на смердючу рідину, яка витікає зі сміттєвоза

Сьогодні ми вже не уявляємо своє життя без багатьох речей, які полегшують наше існування. І вивіз сміття спеціальними службами давно став чимось буденним. Але що робити, коли ця процедура приносить мешканцям незручності?

До редакції Інформатора звернувся обурений коломиянин із проханням висвітлили ситуацію.

Він повідомив, що одна із міських фірм, яка вивозить сміття, стискає його перед будинком, через що утворюється калюжа. Найнеприємніше, що вона ще й тхне. Такі калюжі мешканець Коломиї помітив на двох вулицях – Мазепи та Миколайчука. Він зазначив, що сміття вивозить ФОП “Пасяка”.

Інформатор вирішив з’ясувати у керівництва фірми в чому справа. Там нам відповіли, що сміттєва машина не є герметична. Зважаючи, що зараз літо, мешканці викидають разом із сміттям гнилі овочі та фрукти. Все це пресується всередині машини. Відповідно, з сміттєвоза може витікати сік з цих продуктів. В цей час люди найчастіше викидають повні контейнери гнилих яблук.

У фірмі повідомили, що цієї суботи у них запланований техогляд машин. Хоча вони переконані, що в кузові немає дірок.

До слова, ця фірма у Коломиї працює лише один рік. Вона обслуговує чимало вулиць міста, серед яких найбільші Бандери, Мазепи та Миколайчука.

Читайте також: У Ланчині сталася пожежа сміттєзвалища, площею 300 м²

Ольга Пукавчук

Нагору