Інформатор Коломия

НОВИНИ

У Коломиї кіборга Василя Кузьмина жорстоко побили, він у комі

Василь Кузьмин, кіборг, який захищав Україну від 2014 року. Попри важку контузію в перші дні повномасштабної війни відправився воювати. А наприкінці серпня повернувся на медичну комісію та лікування. Але зіштовхнувся з нелюдами, які групою вибивали останні сили з ветерана. Ми поспілкувалися з мамою потерпілого.

Що сталось тієї ночі і як зараз почувається Василь Кузьмин – дізнавався Інформатор.

У суботу 27 серпня 2022 року близько 22 години трапилась трагедія на вулиці Чайковського в Коломиї біля супермаркету АТБ.

Василь Кузьмин на захисті Донецького аеропорту. 2014 рік. Фото з особистих архівів кіборга

Свідки не готові розповісти з чого почалася бійка. Відомо тільки, що сили були нерівні. Наразі відомо про щонайменше двох причетних до побиття. Рідні Василя стверджують, що нападники є боксерами.

Били професійно. Мама ветерана Василя розповідає, що в потилицю завдали удар тупим предметом. Череп роздроблений і велика гематома по всій потиличній долі. За життя кіборга борються нині медики. Окрім цього у чоловіка численні інші травми. Найстрашніше – відняло ліву сторону. Сам Василь перебуває в комі. Медики утримують його в цьому стані.

Сьогодні, 31 серпня, Василю робитимуть операцію. Вболіваємо за нього і сподіваємось на справедливе розслідування звірячого побиття захисника України.

Мама Василя Кузьмина Орися просить максимального розголосу, щоб у справу не втрутились впливові особи, щоб “замнути” злочин.

Наразі ж начальник поліції запевнив, що даний злочин буде розкритий, вже є відповідні напрацювання. Деталі справи не розголошують, аби не завадити розслідуванню.

Нагору