Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломия попрощалася із Героєм Валерієм Кривдою

Живе лиш той, хто не живе для себе, а хто для других виборює життя. Коломия попрощалася із Героєм, який загинув за свободу нашої держави.

Інформатор приносить щирі співчуття і розділяє біль родини.

18 серпня у бою з російськими окупантами захищаючи Україну загинув коханий люблячий батько, добрий брат Кривда Валерій. Йому було лише 51. Він з перших днів повномасштабної війни став на захист України і був вірний своїй присязі до кінця, пройшовши всі гарячі точки Донеччини, Сіверського Донецька, Лисичанська, Піски, але смерть наздогнала в населеному пункті Опитне Донецької області.

Народився Валерій 14 січня 1971 року в родині Петра Кривди та Наталі Стадниченко. Дитинство і юність провів у своїй рідній Коломиї. Після закінчення школи №7 вступає в професійно-технічне училище №17, після цього іде служити у Збройні Сили України. Після повернення працював на заводі “Електрооснастка”, був талановитим фахівцем у всіх сферах своєї роботи. Любив справедливість, був чесним з собою і ближніми. У молодому віці залишився без батьків. У 2003 році зустрів кохану дружину. Згодом у подружжя з’явився первісток Владислав, а після Господь дарує синів Михайла та Богдана. Дуже їх любив і хотів, щоб вони жили у вільній і незалежній Україні.

Сьогодні у глибокому смутку зібралася вся родина, друзі, сусіди, знайомі та вся Коломия, щоб провести в останню путь Воїна Свободи, Героя.

Відійшов ти від нас ще такий молодий. Вража куля тебе в нас забрала та ти гідністю йшов захищаючи нас. Вічна пам’ять і Героям слава!

Вікторія Ровенчук

Нагору