Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Понад 8 тис грн та 100 одноразових душів для десятки від небайдужих коломиян

Що робили коломияни, аби допомогти едельвейсам цього тижня? Продавали картини, стікери, домашню випічку. В сумі вийшло понад 8 тис грн. А дехто вирішив допомогти не грішми, а закупив одноразові душі. 

Більше деталей про добродушні вчинки коломиян розповість Інформатор з посиланням на допис Фонду підтримки десятки.

У Коломиї провели благодійний онлайн-продаж картин на підтримку 10 ОГШБ. На ньому стоматолог Ігор Трефяк придбав за 3500 грн картину художника Мирослава Ясінського “Воїн світла”.

Наталія Довганюк розробила стікерпак “Час для України”. Один стікерпак коштує 40 грн. Таким чином вдалось заробити 2560 грн.

Христя, Олексій та Давид Саманови безперервно продають домашню випічку. Робити дітям добру справу допомагають і батьки: тато купує продукти, а мама випікає булочки. Продають смаколики просто під своїм будинком на вулиці Михайла Павлика, що неподалік міського озера в Коломиї. Їм вдалось передати едельвейсам 2000 грн.

Нік Чопей придбав для військових 100 шт одноразових душів для польових та екстремальних умов від Estem. На війні такі індивідуальні засоби гігієни дуже доречні. Для активації одноразового душу достатньо лише кілька мл води й тіло знову набуває приємної свіжості та чистоти.

Дякуємо всім за підтримку едельвейсів. Допомога ЗСУ = пришвидшенню перемоги.

До теми: 6 тис $ = 10 терміналів StarLink для едельвейсів

Христина Бойчук

Нагору