Холодна осінь увірвалася в наше життя дуже швидко. Погода за вікном нам підказує, як провести вечір вихідних. Тільки уявіть… Ви залишилися вдома, включили свій улюблений фільм, укуталися в плед і не поспішаючи насолоджуєтеся смаком зігріваючого безалкогольну сидру.
Інформатор знає той самий рецепт, який зробить вашу осінь теплішою, а вечір прекрасним.
Яблучний гарячий сидр
Інгредієнти:
- Яблучний сік – 2л
- Груша – 1шт.
- Апельсин – 1шт.
- Лимон – 1шт.
- Імбир-невеликий шматок
- Спеції за смаком (Кориця, гвоздика, кардамон)
Спосіб приготування:
Яблучний сік на середньому вогні потрібно довести до кипіння. Додайте нарізані тоненькими скибками фрукти. Імбир натріть на терці, або також тонко поріжте і додайте разом з рештою спеціями в сидр.
Варіть напій 5-10 хвилин, потім вимкніть вогонь і потримайте під кришкою протягом години, щоб настоявся. Розлийте порційно і насолоджуйтеся.
Вікторія Ровенчук