Інформатор Коломия

Концерт симфонічного оркестру у малій філармонії | фоторепортаж

Коломийська мала філармонія. Симфонічний оркестр вже на сцені. До них приєднується диригент, родом з Австрії і у їхньому виконанні звучить Гімн України. Звучить як щось неймовірне? Але ж ні! Саме таким чином сьогодні розпочався концерт у Соколі.

Інформатор також там побував і підготував для вас фоторепортаж, який віднесе вас у ту атмосферу величі, краси, естетики та музики.

Концерт і справді розпочався із Гімну України. У виконанні симфонічного оркестру він звучав по-новому та ще величніше. Просто до мурашок.

Симфонічний оркестр здивував усіх присутніх видатними класичними творами. Потім на сцену вийшла піаністка з Японії Хінамі Йоко. Її витончена і така чуттєва гра нікого не залишила байдужим.

Опісля антракту гості здивували всіх присутніх – вони одягнули вишиванки. Курт Шмід просто зі сцени вигукнув “Слава Україні!” Зал вражено перезирнувся і у відповідь загомонів “Героям Слава!”

Пізніше на сцену вийшов соліст малої філармонії Микола Губчук.

У програмі звучали авторські композиції Курта Шміда. Кожну він представляв, описував. Аби всі глядачі розуміли, про що йдеться – запросили перекладача.

Глядачі аплодували безупинно. Їхні емоції ви можете побачити на наступних фото.

До теми: Від Яблунівських соколят до Шахтаря | інтерв’ю з Оксаною Геник

Христина Бойчук

Нагору