Інформатор Коломия

ТРЕШ

На Прикарпатті за вихідні трапилось три ДТП

На Коломийщині, Косівщині та Надвірянщині вихідні були неспокійними: за два дні сталось 3 аварії, в одній з яких загинула людина. В інших двох травмувалось троє людей. Поліція розпочала розслідування.

Пише Інформатор з посиланням на допис Управління поліції області.

Між населеними пунктами Шепарівці та Раківчик, що на Коломийщині, 3 вересня близько 14:47 сталася смертельна аварія.

Прибувши на місце ДТП слідчі встановили, що 47-річний мешканець Коломиї, керуючи автомобілем Fiat Tipo, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з відбійником. В результаті аварії керманич від отриманих травм помер в лікарні.

До теми: У ДТП трагічно загинув ієрей УГКЦ Михайло Годованець

Інша ДТП трапилась того ж дня, 3 вересня, в селі Уторопи, Яблунівської ТГ.

Було встановлено, що 48-річна водійка, керуючи автомобілем Toyota Prado, не впоралася з керуванням і з’їхала з дороги. Відтак заїхала на територію господарства місцевої жительки, де авто перекинулось.

Внаслідок автопригоди пасажирка, 1981 р.н., отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували. Керманичку перевірили на стан алкогольного сп’яніння – твереза.

Читайте також: ДТП в Уторопах: автівка залетіла в двір та перекинулася

Третя аварія трапилась о 23:28 в смт. Делятин, що на Надвірнянщині.

Поліцейські встановили, що 39-річний керманич вантажівки MAN, проїжджаючи заокруглену ділянку дороги, не обрав безпечної швидкості руху та виїхав за межі проїзної частини. Там і з’їхав у кювет.

Як результат, двох пасажирів 2005 та 2014 років народження доставлено до лікарні. Водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння – тверезий.

За фактами аварій розпочали кримінальні провадження. Поліцейські наголошують на важливості дотримання правил дорожнього руху та обережному поводженні за кермом, адже це може врятувати ваше життя.

Христина Бойчук

Нагору