Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломийський Варатик зіграв у турнірі Leo Cup

Витривалі, вправні та сміливі – так описуємо гравців коломийського Варатика, котрі представляли рідний край у Львові на турнірі Leo Cup. 10-річні футболісти прославили місто на всеукраїнському конкурсі та вибороли 8 місце, конкуруючи з Рухом.

Інформатор поспілкувався з тренером команди U10 Олексієм Котюком.

Побачивши в оголошенні, що незабаром відбудеться всеукраїнський турнір Leo Cup, тренерський штаб вирішив, що варто ризикнути. Поговорили з батьками юних футболістів та спонсорами. Вони дали зелене світло. Тоді Варатик приступив до інтенсивних тренувань.

Коломияни грали з львівським Рухом – нічия 2:2. Більше того, під час матчу проти київської Оболоні, Варатик програвав з рахунком 2:0. Проте це стало тільки мотивацією для коломийської команди. В результаті – перемога з рахунком 3:2.

При підрахунку балів Варатик і Рух мав однакову кількість очок, але програв по співвідношенню забиті/пропущені голи. В результаті коломияни привезли додому 8 місце серед 28 команд.

У команді грала перлинка-Даринка – єдина дівчинка з команди. 3 вересня у неї був день народження, тому пан Олексій вирішив зробити їй подарунок. На турнірі грала команда Шахтар U10, а супроводжували її відомі футболісти – Михайло Мудрик та Андрій Пятов. Тренер Варатика зміг домовитися про фото з легендами футболу і таким чином подарував Даринці незабутні емоції.

На врученні всі гравці отримали медалі за участь, картину, на якій зображене фото команди та магніт.

Олексій Котюк пишається юними футболістами і дуже хвалить їх. Каже, що вони проробили колосальну роботу. Ми ж у свою чергу вітаємо Варатик з вагомим досягненням у кар’єрі.

До теми: Коломийський Варатик зіграє у чемпіонаті України серед аматорів

Христина Бойчук

Нагору