Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї запускають безкоштовні сеанси для військових та ВПО

Кінотеатр “Стрічка” запрошує військових та переселенців на безкоштовні сеанси в рамках проекту Держкіно України за підтримки Офісу Президента “Кіно заради перемоги”. Триватиме проєкт з 8 до 28 вересня.

Інформатор бажає вам гарно провести час та насолодитися українським кінематографом.

Проєкт заснований, аби підтримати українських військових, що захищають нашу країну, а також переселенців, які були змушені тікати від жахів війни і шукати прихисток у більш безпечних регіонах нашої країни.

Організатори хочуть висловити подяку й повагу нашим воїнам, а також подарувати їм хвилини відпочинку, надихнути та підтримати. Мріють згуртувати українців навколо екранів та дати тепло обіймів тим, хто змушений був залишити рідну домівку чи навіть втратив її.

Проєкт реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації “Дивись українське!” за підтримки фонду “МХП-Громаді” та компанії “Делойт” в Україні, за сприяння компанії “Вавілон”, ГО “УкрКіноФест”, ГО “Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії”, окремих підрозділів ЗСУ та Національної гвардії України у взаємодії з обласними військово-цивільними адміністраціями та Національною поліцією України.

До теми: На вечорі музики та поезії зібрали кошти для ЗСУ

Христина Бойчук

Нагору