Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

З-під асфальту на вул. Шептицького тече вода: що сталося?

Вулиця Шептицького чи не найкоротша в Коломиї. Вона доступна лише для пішоходів. Щодня нею ходять чимало коломиян. Це і не дивно, адже люди йдуть по цій вулиці до автобусної зупинки біля кляштору. Два роки тому її заасфальтували. Але нещодавно коломийський водоканал виконував тут якісь роботи. А вже сьогодні просто з-під асфальту витікає вода.

Інформатор вирішив розібратися в чому справа і звернувся до КП “Коломияводоканал”.

Головний інженер Славомир Зумер підтвердив, що на вул. Шептицького справді проводились роботи по заміні старої аварійної труби. Для цього довелось прокопати траншею по новому асфальту. Але її одразу засипали щебенем. Проте заміна 20 м труби результату не дала.

“Вже завтра визначатимемо місце витоку води. Можливо стався прорив поліетиленової труби, яка проходить поруч. Оскільки тут постелили новий асфальт, то це дещо зв’язує нам руки. Постараємось пошкодити його мінімально. Для початку будемо визначати місце витоку. А вже після цього починатимемо роботи з ліквідації прориву труби. Проте є ймовірність, що це не витік з мережі.” – розповів головний інженер.

До теми: Люки у Коломиї, як окремий вид мистецтва

Славомир Мирославович додав, що в четвер та п’ятницю буде зупинено водопостачання. Воно торкнеться вул. Шептицького, вул. Отця Русина та вул. Йосипа Сліпого. Більш точні адреси повідомлять згодом.

Читайте також: Як виглядає вулиця Симоненка після ремонту дороги?

Ольга Пукавчук

Нагору