Інформатор Коломия

ВЛАДА

Перейменування села на Коломийщині і не тільки – результати 13 сесії райради

Нині відбулася тринадцята сесія Коломийської районної ради. На ній депутати встигли обговорити питання бюджету, роботу прокуратури, ковіду на Коломийщині. Встигли навіть перейменувати село та поговорити про територіальні межі Нижнього Вербіжа.

Про що ще говорили наші депутати – дізнавався Інформатор із засідання райради.

На порядок денний винесли 12 питань. Першим ділом на засіданні внесли зміни у районний бюджет. Вони стосуються опалювального сезону. Також обговорили необхідність збільшити фінансування оборонного фронту.

Потім керівник Коломийської окружної прокуратури доповів про стан законності, а також заходи, які були спрямовані на її зміцнення за 1 півріччя.

До депутатів звернулися жителі с. Троїця Заболотівської ТГ з проханням повернути селу українську назву “Трійця”. А у Нижньому Вербіжі затвердили проєкт землеустрою щодо змін територіальних меж села.

Обговорили питання стрімкого зростання захворюваності на коронавірус у Коломийському районі. Торкнулись звіту про роботу “Коломийського районного центру первинної медико – санітарної допомоги Коломийської районної ради”. Затвердили фінансовий план.

Христина Бойчук

Нагору