Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

День українського борщу | Смачний рецепт

У День українського борщу українці готують, їдять і діляться своїми сімейними рецептами. Таким чином ми зберігаємо звичаї, вшановуємо традиційну українську кухню та культуру. Топовий шеф-кухар нашої країни Євген Клопотенко переконаний, що у цій страві живе українська душа.

Інформатор вирішив поділитися рецептом смачного борщу, щоб ви переконалися у даному твердженні.

Інгредієнти:

  • 400-500 г свинячих ребер
  • 2 буряка
  • 2 томата
  • ¼ кореня селери
  • ¼ качана капусти
  • 3-4 картоплі
  • 1-2 моркви
  • 1 цибуля
  • 1-2 копчених груші
  • 2 лаврових листа
  • 3 горошини духмяного перцю
  • 1 головка часнику
  • 1 солодкий перець
  • 200 мл томатного соку
  • 30 г вершкового масла
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 3 л води
  • сіль за смаком

Детальне приготування дивіться у відео.

Готуйте та діліться своїми сімейними рецептами у нашому телеграм-каналі.

Вікторія Ровенчук

Нагору