У День українського борщу українці готують, їдять і діляться своїми сімейними рецептами. Таким чином ми зберігаємо звичаї, вшановуємо традиційну українську кухню та культуру. Топовий шеф-кухар нашої країни Євген Клопотенко переконаний, що у цій страві живе українська душа.
Інформатор вирішив поділитися рецептом смачного борщу, щоб ви переконалися у даному твердженні.
Інгредієнти:
- 400-500 г свинячих ребер
- 2 буряка
- 2 томата
- ¼ кореня селери
- ¼ качана капусти
- 3-4 картоплі
- 1-2 моркви
- 1 цибуля
- 1-2 копчених груші
- 2 лаврових листа
- 3 горошини духмяного перцю
- 1 головка часнику
- 1 солодкий перець
- 200 мл томатного соку
- 30 г вершкового масла
- 2 ст. л. томатної пасти
- 3 л води
- сіль за смаком
Детальне приготування дивіться у відео.
Готуйте та діліться своїми сімейними рецептами у нашому телеграм-каналі.
Вікторія Ровенчук