Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Циклон Пеггі вже над Україною: що чекати від погоди

За нашими вікнами вже не перший день дощить. Все тому, що Україну накрив циклон Пеггі. Проте сьогодні, 13 вересня, він сунутиме у східному напрямку. Хоча й нам ще доведеться ходити під парасолькою, але протягом дня  західна та північна частини звільнятимуться від вологої важкої хмарності. 

Повідомляє Інформатор.

Циклон Пеггі відкрив дощовий тиждень в Україні. Від нього варто очікувати і маленькі і досить сильні дощі, а також вологу та хмарну погоду.

Відома синоптикиня Наталка Діденко попереджає, що вітер буде північно-західний, помірний. А от пориви вітру до 15-20 метрів за секунду можна чекати в Одеській, Миколаївській та в Чернівецькій областях.

Поки циклон ще не змістився, теплої погоди слід чекати у Луганській, Донецькій, Херсонській областях, Запоріжжі та Криму. Температура коливатиметься від 18 до 23 градусів тепла. Найхолодніше буде у Сумській, Полтавській, Черкаській областях, Кропивницькому та півночі Одеської області, тут прогнозується від 11 до 15 градусів тепла.

В Івано-Франківській області та на решті території України сильного тепла не буде – від 13 до 17 градусів з позначкою “плюс”.

Однак далеко не ховайте легкий одяг, бо з середи потепліє у всій Україні.

Новини про - Україну накрив циклон Пеггі: якою буде погода

Ольга Пукавчук

Нагору