Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Печеніжині відбулась акція “Вареники перемоги”

1100 вареників та 850 пельменів – отак попрацювали мешканці Печеніжинської ТГ в рамках благодійної акції “Вареники перемоги”. Виготовлені смаколики передадуть військовим, які перебувають на лікуванні.

Пише Інформатор з посиланням на допис Відділу культури та туризму Печеніжинської ТГ.

Для доброї справи згуртувалася чимало мешканців громади та переселенців. За щирим спілкуванням та корисною роботою час пролетів непомітно.

“Основним секретом “вареників перемоги”, стала щира дружба, приємні спогади, кожен міг поділитися рецептом улюбленої страви, а ще пригадати цікаву історію із життя. Кожен вареник заряджений енергією добра, щирою молитвою, піснею і вірою в наших захисників. Всі присутні, підтримували собі настрій і заряджали позитивом один одного”, – йдеться у дописі.

В результаті благодійної акції виготовили 1100 вареників та 850 пельменів. Виготовлені смаколики передадуть бійцям, які знаходяться на лікуванні в центральній районній лікарні та воєнному госпіталі міста Коломиї.

Захід відбувся в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 “Субгранти для культурних проєктів” фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю Відділу культури і туризму Печеніжинської селищної ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

До теми: У Печеніжині відбувся майстер-клас з виготовлення окопних свічок

Христина Бойчук

Нагору