Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Шокуючі подробиці побиття коломийського кіборга Василя Кузьмина

Наприкінці серпня у Коломия сталась бійка, після якої захисник Донецького аеропорту, військовий Василь Кузьми потрапив до лікарні. Брат потерпілого стверджував, що побив його боксер. Але виявилось, що це не вся правда.

Нові подробиці резонансної справи стали відомі Інформатору від військового Андрія Спірова.

Сутичка сталась ввечері 27 серпня на вулиці Чайковського біля супермаркету. Після бійки Василь Кузьмин потрапив до реанімації. Слідчі досі не вдаються в деталі, але з допису брата Василя Тараса стало відомо, що наніс травми кіборгу професійний боксер.

До теми: У Коломиї кіборга Василя Кузьмина жорстоко побили, він у комі

Інший військовий Андрій Спіров, який зараз перебуває у відпустці, вирішив розібратися у ситуації. До нього потрапило відео, з якого видно, що ініціатором бійки був саме Василь Кузьмин. І що йдеться не про побиття, а про один-єдиний удар, в результаті якого кіборг упав і вдарився потилицею до асфальту, – стверджує Андрій Спіров.

Інформатору теж надіслали це відео і з того, що ми бачили, видно, що був справді тільки один удар. І сутичку спровокував Василь. Але у таких деталях і у правдивості відео мають розбиратися слідчі. Доки правоохоронці досліджують справу ми не має права оприлюднювати цей відеозапис, аби не перешкоджати слідству.

Окрім того Андрій Спіров розповів, хто ж завдав удару Василю. Виявилось, супротивник теж захисник і приїхав у Коломию на реабілітацію після важких поранень і контузій.

“Андрій Озаринський ніякий не гопник, як на цьому пробували робити хайп, деякі інтернет аналітики…, – пише Андрій Спіров. – Йому 21 рік і він насправді є боксер, на що так прискіпливо звертали увагу хайпери. Він є вихованець Коломийської школи боксу. Майстер спорту. Останні чотири роки виступав в супер лізі з боксу за Чеську Республіку. Андрій має титул Містер Чеської Республіки, це те саме, що у нас Майстер спорту. 24 лютого, після повномасштабного вторгнення росії Андрій, не вагаючись, в перших рядах, не чекаючи повістки, пішов боронити нашу країну, хоча міг будувати свою спортивну кар’єру за кордоном. На сьогоднішній день Андрій проходить медичну реабілітацію, після двох кантузій і множинних осколкових поранень. З їхнього батальйону, який налічував 112 чоловік, залишилося живими п’ятеро – Андрій і чотири його побратима”.

Інформатор очікує результатів слідства і триматиме вас у курсі. Очікуйте подробиці на сайті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

 

Нагору