Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Корисні лекції про пожежну безпеку, які варто переглянути кожному

На жаль, інколи трапляються в нашому житті небезпечні ситуації, такі як пожежі. Тут потрібно діяти максимально швидко, чітко та без паніки. Та чи знаємо ми правила поведінки в таких випадках? Чи можна взагалі уникнути пожежі?

Інформатор пропонує до перегляду три корисні лекції про пожежну безпеку, які не втрачають своєї актуальності. Обов’язково до перегляду підлітків та навіть дорослих.

Лекція №1. Пожежна безпека у побуті

У ній ви дізнаєтесь про те, як виникають пожежі, за скільки хвилин може згоріти кімната або інше, у яких випадках треба негайно викликати вогнеборців. Вам розкажуть, що робити під час пожежі в різних будівлях (дім, готель і тп), типові помилки. Також продемонструють, як горить квартира. Нагадуємо, що ви можете пришвидшити відео в налаштуваннях.

Лекція №2. Пожежна безпека на транспорті

Тут ви дізнаєтесь, як діяти при пожежі на різних видах транспорту, чи потрібно кудись тікати, як впоратись з панікою та алгоритм дій в такій ситуації.

Лекція №3. Пожежна безпека на підприємстві

У цій лекції зібрали усі види пожеж, які не відносяться до першого та другого відео. Наприклад, що робити, коли горить ліс. Або ваші дії під час пожежі в місцях скупчення людей. Розкажуть про засоби самопорятунку чи групового рятування та багато іншого.

Фото ілюстративне

Читайте також: австралійські пожежники з тваринками на календарі

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Ольга Пукавчук

Нагору