Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї зупинили п’яного водія, а він намагався “відкупитись”

37-річний керманич хотів дати хабаря патрульним, щоб не проходити перевірку на стан сп’яніння, бо був напідпитку. Тепер, окрім адміністративної відповідальності, керманичу загрожує ще й кримінальна.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію області.

У Коломиї патрульні зупинили водія автомобіля “ВАЗ 2107”, бо у нього не було підсвітки номерного знаку. Перевіряючи документи, поліцейські помітили у шофера ознаки алкогольного сп’яніння. Правоохоронці попросили його пройти перевірку на алкотестері. Але водій хотів уникнути тестування та запропонував поліцейським 2400 гривень. Вони відмовилися від хабаря і попередили чоловіка про неприпустимість такої поведінки, а також про передбачену законодавством кримінальну відповідальність. Проте він все одно поклав гроші у службовий автомобіль.

Тоді патрульні повідомили керівництво про спробу підкупу та викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції, щоб документувати злочин. На горе-водія склали адміністративний протокол. За фактом підкупу слідчі розпочали кримінальне провадження.

Також ми писали: Мешканка Коломийської ТГ заплатить штраф за дві рослини коноплі

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Ольга Пукавчук

Нагору