Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Соколі відбудеться моновистава «SOLO VS МІЯ»

До великого ювілею Соломії Крушельницької – 150-річчя від Дня народження, коломийський театр  підготував моновиставу та присвятив її українській оперній співачці.

Детальніше розповість Інформатор посилаючись на сторінку малої філармонії.

У неділю, 25 вересня у “Соколі” о 17:00 відбудеться вистава «SOLO VS МІЯ» за п’єсою Ігора ЮЗЮКА «Панна, що возить фортепіано на возі» театру «СОЛОМІЯ» Коломийської малої філармонії, який став лауреатом XVII Міжнародного театрального фестивалю моновистав «Марія» у місті Києві.

Злам століть. Гастрольний графік оперної зірки Соломії Крушельницької: Мілан, Париж, Петербург, Краків, Відень, Берлін, Львів, Варшава… Раптом, 23 червня 1898 року – Коломия… Це місто з’явилось не випадково. Серед глядачів, був той, кого вона намагалась причарувати, кому намагалась сподобатись, з ким надіялась мати більше, чим дружбу – Василь Стефаник. Кохання, про яке мріялось… І кохання, якого не було… Так інколи буває. Дві легенди, дві зірки, яким ніколи не було суджено бути разом.

Творили над виставою:

Режисерка вистави – Ольга Анненко,
Оператор та режисер відео монтажу – Ерік Никифорук,
Режисер зі світла – Богдан Подоляк.

Музичне оформлення:

фортепіано – Станіслава Родіна
кларнет – Ганна Шардакова
скрипка – заслужений працівник культури України Іван Арсенич
В ролі Соломії Крушельницької – Мар’яна Кодіна-Іванович

Деталі за телефоном: 098 941 23 94

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору