Тільки лінивий або ж людина, яка ніколи не ходила у гриби забула похвалитися цьогорічним уловом. Стільки вже краси водиться у карпатських лісах.
Інформатор також ділиться своїми знахідками з читачами.
Питання до грибників: скільки разів на тиждень ви гуляєте лісом у пошуках “лісового м’яса”? Бо от ми – часто, навіть після роботи.
Що не кажіть, а ліс цього року перевершив сам себе – урожай фантастичний. Давно ми бачили такі красиві білі гриби, сироїжки, лисички та інші смаколики.
Приходиш додому і не знаєш навіть що приготувати з цього “улову” – чи то банош з грибами в сметані? А може, підсмажити їх на сковорідці разом з картоплею та часничком? Чи… зробити плов з м’ясом та грибами? Або ж просто засушити їх, аби взимку відчути смак осені?
Варіантів є чимало, треба тільки пофантазувати і додати крапельку секретного інгредієнту – любові.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.
До теми: У пошуках грибів | частина 2
Христина Бойчук