Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Виставка “Графічні рефлексії” Людвіга Одмана у Коломиї | анонс

У Коломиї не буває нудно – для поціновувачів експозицій завжди є кілька варіантів культурних заходів. А 27 вересня додасться ще один – виставка “Графічні рефлексії” у арт-галереї “Зодіак”.

Інформатор анонсує чергову подію в Коломиї з посиланням на допис Народного дому

Автор виставки – Людвіг Одман – коваль і художник зі Швеції, м. Вернамо. Від початку російського вторгнення він створив чималу серію графічних реакцій на тему війни, з продажу яких зібрав кошти на добре оснащений автомобіль швидкої допомоги та подарував його Україні.

Одман продовжує малювати. Для нього графічні рефлексії на новини про війну своєрідна арт-терапія. Згодом, художник планує надрукувати збірку малюнків, аби продовжити збір грошей на міжнародний благодійний проєкт “Ковалі без кордонів”, який демонструє єдність у підтримці протистояння України російській агресії.

Відкриття виставки відбудеться 27 вересня о 15:00 в арт-галереї “Зодіак”, що в Палац культури та мистецтв “Народний дім”.

Гостинно запрошуємо вас на відкриття!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

До теми: У Коломиї відбулось відкриття виставки “Мій Шевченко”

Христина Бойчук

Нагору