Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коли у жовтні прогнозують магнітні бурі

Магнітні бурі сильно перешкоджають звичному темпу життя. Через головний біль та погане самопочуття метеозалежним людям доводиться непереливки.

Яким буде жовтень 2022 року знає Інформатор.

Однак в жовтні вони можуть видихнути з полегшенням, адже цього місяця очікуються лише три слабкі магнітні бурі. Вони відбудуться на початку та в кінці місяця — 1, 29 й 30 жовтня.

Як магнітні бурі впливають на організм

Хоч магнітні бурі й будуть слабкими, проте треба уважно спостерігати за свої самопочуттям та емоційним станом. Щоб легше перенести негативний вплив магнітних бур на наше життя, варто дотримуватися кількох простих порад.

У зону ризику метеоудару потрапляють вагітні жінки, маленькі діти та люди похилого віку. Найбільша ймовірність впливу стосується людей, які мають проблеми із серцем або судинами.

До теми: Запасайтесь ковдрами: голова Нафтогазу прогнозує найхолоднішу зиму за десятиліття

Під час магнітних бур може почати боліти голова й суглоби. З’являються проблеми з тиском, серцем та сном. Також у цей період може проявлятися апатія, агресія, неспокій та страхи.

У такі дні варто забезпечити собі повноцінний сон та не перевтомлюватися. Необхідно скоротити емоційні та фізичні навантаження, більше відпочивати.

Нагору