Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Створили проєкт для освітян | “Вихователь безпеки”

Cтворення безпечного освітнього середовища для дітей, удосконалення партнерства та комунікації поліції, рятувальників, закладів освіти, громади, батьківського та учнівського врядування – це все про основну мету проєкту “Вихователь безпеки”.

Детальніше про навчання розповість Інформатор посилаючись на ДСНС.

Вихователь безпеки – це цивільна особа, яка пройшла відповідне навчання. Його основне завдання – виявлення і припинення правопорушень у межах закладу освіти, участь у превентивних заходах і внесення пропозицій щодо посилення безпечного освітнього середовища.

«Цей проєкт дозволить громадам побудувати середовище для дітей вільне від булінгу, наркотиків і насильства. Вихователь безпеки – це цивільна особа, яка пройде відбір і навчання. А його основне завдання – виявлення і припинення правопорушень у межах навчального закладу, участь у превентивних заходах і внесення пропозицій щодо посилення безпечного освітнього середовища», – повідомила Катерина Павліченко, заступниця міністра внутрішніх справ України під час форуму “Україна 30”.

Для участі необхідно до 30 вересня заповнити анкету за посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору