Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї пластуни організували ярмарок | Фоторепортаж

Станиця «Коломия» Національної скаутської організації України «Пласт» на площі Шевченка організувала благодійний ярмарок та дійства для дітей.

Інформатор дізнавався детальніше.

Сьогодні, 25 вересня протягом дня на ярмарці можна придбати смаколики та вироби ручної роботи. Усі зібрані кошти будуть передані нашим військовим, які захищають нас на передовій. А розпочали цей захід традиційними урочистостями організації.

Більше про це розповіла пластунка сеніорка праці Леся Бакай із куреня “Перші стежі”:

“До цієї ярмарки готувалися батьки і самі пластуни. Одні виконували на різних гуртках до відкриття вироби ручної роботи. Ми оголосили збір цікавих українських книжок, щоб діти могли виставити на продаж. Батьки зробили випічку та інші ласощі на продаж. Виручені кошти будуть передані воїнам-пластунам, які зараз воюють.

Після продажів відбудеться так звана “теренівка” для дітей. За її допомогою вони будуть мати різні навички. До прикладу пані Леся організовує точку на якій діти навчаться складати тривожну валізку. Їм необхідно буде відфільтрувати речі, які їм запропонують, будуть присутні і необхідні, і смішні. А також багато інших занять, для того, щоб діти не лише бігали та гралися, але й пізнавали цей світ.

Приєднуйтеся до волонтерства та до благодійних заходів нашого міста!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

 

 

 

Нагору