Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Сім’я з Донеччини отримала техніку від громадської організації

Волонтери ГО “Молода Просвіта Прикарпаття” передали міні-набір техніки для сім’ї з Донеччини, які ще у березні переїхали до Матеївецької громади Коломийського району.

Повідомляє Інформатор посилаючись на волонтерів.

Сім’я Уляни їхала переїхала з невеликого міста Дружківка Донецької області, щоб не чути вибухів снарядів. Вся сім’я вирушила в дальню дорогу навесні. Спочатку вони заселилися у тимчасовий прихисток, який розгорнули у місцевому садочку Матеївецької громади. Сім’я вже знайшла роботу та по-трохи освоїлися на новому місці, але живуть з надією, що якнайскоріше повернуться додому.

“Під час нашого візиту мешканці розповіли, що про них турбуються: є триразове харчування, надходить деяка гуманітарна допомога. На життя не жаліються, головне, що є тиша та відносна безпека. З початком навчального року прихисток перемістили у сусідню будівлю, де також облаштувано необхідні зручності для життя.”, — розповідають благодійники.

До теми: Нову техніку доставили у коломийські шелтери

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору