Інформатор Коломия

ГРОШІ

З 1 жовтня в Коломиї закриється відділення “Івано-Франківськгаз Збут»

Керівництво ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» оголосило про вимушений крок  закриття відділень, які обслуговували побутових споживачів природного газу з 1 жовтня 2022 року.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на сайт компанії.

Нагадуємо, що з 1 травня поточного року побутових клієнтів компанії було автоматично переведено до постачальника «останньої надії». Усі спроби ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» відновити роботу в секторі постачання блакитного палива для потреб населення були марними. Ще 5 місяців компанія обслуговувала клієнтів.

До теми: Боржники, виходіть: Івано-Франківськгаз Збут бореться з несплатою послуг

Але з 1 жовтня прийом громадян у відділеннях і точках контакту ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» проводитись не буде, окрім відділення у міст Івано-Франківськ, вул Бельведерська 32а. Дане відділення працюватиме за наступним графіком: понеділок, вівторок, четвер, п’ятниця – з 8.00 до 15.00. Обідня перерва з 12.00 до 13.00.

Також ми продовжуємо підтримувати роботу наших онлайн-сервісів та контакт-центру.

Надіслати заяву на повернення переплати або помилково сплачених коштів можна на нашу поштову адресу: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська 32а або на електронну скриньку: contact@ifgaszbut.com.ua

Інформація про порядок повернення коштів, сплачених на рахунок, роз’яснення щодо необхідних документів та бланк заяви опубліковані на офіційному вебсайті.

Нагору