Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Гуляв Королівкою та переносив психотропні речовини – поліцейські розпочали розслідування

У Королівці поліцейський зупинив 22-річного мешканця Надвірнянщини. Під час поверхневого огляду в нього виявили пачку сигарет, наповнених психотропом “PVP”. Пізніше вилучили ще два десятки згортків з цією речовиною.

Пише Інформатор з посиланням на прес-службу поліції області.

В ході спілкування з чоловіком офіцер громади помітив, як той помітно нервує, та, як надалі виявилось, недарма. При поверхневому огляді у прикарпатця виявлено пачку з сигаретами, наповненими психотропною речовиною “PVP”. Також вилучено два десятки згортків з аналогічною речовиною.

Для документування кримінального правопорушення на місце події прибула слідчо-оперативна група. Заборонені речовини співробітники поліції вилучили та направили на проведення необхідних експертиз.

Слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення правопорушнику підозри.
Остаточна кваліфікація його діям буде надана після проведення всіх досліджень.

В ході досудового розслідування поліцейські з’ясовують також канал надходження заборонених речовин та усіх осіб, що причетні до кримінального правопорушення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

До теми: Збували психотропи: на Косівщині затримали наркоторговців

Христина Бойчук

Нагору