Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

П’яний коломиянин викрав авто і через кілька метрів врізався в іншу машину

Суд виніс вирок мешканцю Коломиї, який п’яний заліз у чуже авто, завів його ключами квартири, а за кілька секунд скоїв ДТП. 

Повідомляє Інформатор.

Відомо, що аварія сталася ще у червні на вулиці Привокзальній у Коломиї. 21-річний хлопець повертаючись додому вночі, відчинив двері припаркованого авто Opel Omega. Йому вдалося завести авто ключами від своєї квартири. Викрадач рушив машиною з місця, але через кілька метрів врізався в інший автомобіль, який був також припаркований на площі Привокзальній.

У суді молодик зізнався, що був п’яний. Автівкою він хотів просто доїхати додому. Коломиянин щиро розкаявся та обіцяв більше це не повторювати. Він просив суворо його не карати і визнав моральну шкоду в сумі 5 тис. грн.

Коломийський міськрайонний суд визнав викрадача винним у крадіжці автомобіля. Йому присудили три роки ув’язнення з іспитовим терміном на рік. Також хлопець  має компенсувати потерпілому 14,3 тис. грн матеріальної та 20 тис. грн моральної шкоди.

Джерело

Раніше ми писали: Мешканець Заболотова був п’яний за кермом, але думав, що гроші допоможуть

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Ольга Пукавчук

Нагору