Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Черемхові під час благодійного ярмарку зібрали понад 11 тисяч для ЗСУ

21 вересня Черемхівська гімназія вирішила провести благодійний ярмарок та концерт “Діти України за мир”. Під час дійства збирали кошти на потреби ЗСУ. Вдалось виручити понад 11 тис. грн.

Пише Інформатор з посиланням на допис гімназії.

“Можливо, не на часі сьогодні проводити концерти, співати пісні, але українці завжди перемагали з піснею, з вірою в Бога, в свої сили, в перемогу. І метою сьогоднішнього концерту є збір коштів, щоб підтримати наших воїнів, які ціною власного життя захищають нашу державу, подякувати їм за їх подвиг і героїзм”, – йдеться у публікації.

Під час заходу учні декламували вірші та співали пісні, які в серці кожного знаходили відлуння. Особливо щемливими стали моменти, коли слова молитви линули з дитячих уст, коли гордо і піднесено звучав Гімн України, або ж багатоголоссям “Червона калина”.

Протягом концерту вдалося зібрати 11 тис. 444 грн., що вкотре доводить небайдужість пересічних громадян до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. Всі кошти будуть передані на потреби наших захисників.

Фотозвіт далі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

До теми: На осінньому ярмарку на Городенківщині збирали гроші для воїна

Христина Бойчук

Нагору