Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Краса поруч – Угорські скелі на Верховинщині

Наша Батьківщина настільки прекрасна та барвиста, що, мабуть, життя не вистачить, аби побачити всі її куточки та мальовничі місцини. От хоч би Угорські скелі, що на Верховинщині. Вони вражають своєю могутністю та силою, проте залишаються маловідомими.

Інформатор розповідає, де ж можна знайти цю красу та ділиться фото з посиланням на VISIT Ukraine.

Інша назва Угорських скель – Угорське каміння. Вони представляють собою масив кількох груп величезних вертикальних скель, які височіють понад густим лісом і вражають своєю висотою.

Це фантастичне місце розташоване на західному схилі гори Скупова – найвищої гори хребта Кринта у Гринявських горах.

Походження цих скель досі достеменно невідоме, але одна з карпатських легенд розповідає про велетнів Карпів, які назавжди застигли у камені і охороняють силу, яка тут захована.

Угорські скелі та їхня місцина дуже цікаві та подекуди містичні. За словами щасливчиків, які тут народились та проживають, є таке повір’я: якщо загадати тут бажання – воно обов’язково здійсниться.

До речі, місце біля скель, за словами езотериків, є сприятливим для енергетичного очищення.

Як сюди потрапити?

Від с. Зелене до Угорських скель приблизно 5 км в один бік.

А от з Коломиї, як пише дядько Google, автівкою їхати треба трохи більше, як 2 год. Це 91,5 км. На карті маршрут виглядає так.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору