Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Письменниця Галина Стасюк презентувала свою книгу

27 вересня у Коломийській міській публічній бібліотеці відбулася презентація наукової монографії “Літературна династія як наукова проблема (Феномен роду Драгоманових-Косачів)” та книги поезії “З іншого берега ріки” письменниці Галини Стасюк.

Детальніше розповість Інформатор посилаючись на краєзнавчу бібліотеку

Галина Стасюк навчалася в Отинійській ЗОШ, вищу освіту здобула у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника. Вона є кандидаткою філологічних наук, доценткою Івано-Франківської філії Університету «Україна».

“Шановне товариство відкрило для себе в особі Галини Стасюк витончену поетесу, вірші, які вона прочитала, справили незабутнє враження. Прикметно, що авторка теж репрезентує творчий рід, адже її мама, Любов Соловей-Стасюк, родом з Бортник, також поетеса.”, – розповідає пані Тетяна, працівниця бібліотеки.

На заході авторка розповідала про наукову монографію, яка багата історико-літературним матеріалом, пов’язаним із творчістю родини Драгоманових-Косачів, а також про чотири покоління талановитого роду, схожість Лесі Українки з батьком, складні взаємини з матір’ю, про постать Юрія Косача. Літературознавиця та модераторка Наталія Мочернюк допомогла розібратися в усіх питаннях.

До теми: У Коломиї письменниця Марія Шепетюк презентувала свою книгу

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору