Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

З ознаками наркотичного сп’яніння та без посвідчення – поліцейські затримали керманича

Сьогодні, 29 вересня, в Угорниках інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль ВАЗ за порушення правил дорожнього руху. У керманича помітили ознаки наркотичного сп’яніння, але це ще не все.

Більше деталей розповідає Інформатор з посиланням на допис Патрульної поліції області.

29 вересня в Угорниках інспектори зупинили автівку ВАЗ, яка рухалась з порушенням правил.

Під час діалогу з 20-річним водієм, поліцейські помітили у керманича ознаки наркотичного сп’яніння. Патрульні запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. Проте чоловік відмовився.

Більше того, патрульним вдалось встановити, що водій не має посвідчення водія відповідної категорії.

Інспектори згідно зі ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію”, провели поверхневу перевірку та виявили пакет з невідомою речовиною зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну.

Поліцейські громадянина затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Ймовірні наркотики вилучено та направлено на експертне дослідження.

На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) та постанову за ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

До теми: Ще одного горе-водія зупинили у Шепарівцях

Христина Бойчук

Нагору